Méhpempő.net

Termékfüggetlen információs oldal

Méhpempő fogyasztási útmutató

Méhpempő üvegbenA Méhpempő nem finom, ha finomnak érzi a vásárolt anyagot, nagy valószínűséggel becsapták. A Méhpempő nem édes, inkább savas az íze, kásásnak tűnik, összetétele roppant komplex.

A Méhpempőt nem szükséges lenyelni, a nyelv alatt kell tartani addig amíg el nem olvad, amíg felszívódik. Azzal, hogy nem nyeli le, hanem hagyja a nyálkahártyákon keresztül felszívódni, a Méhpempőben lévő hatóanyagok maximális mértékben bekerülnek a szervezetbe. A felszívódás időtartama kb. 5 perc.

A Méhpempőt ne fogyasszuk fém kanállal, használjunk fából, vagy műanyagból készített eszközt, mivel a Méhpempőben rengeteg természetes sav van!

Méhpempő és hasmenés

Amikor először használ méhpempőt,előfordulhat, hogy az első napokban romlik a közérzete, fejfájások jelentkezhetnek. Ekkor nem szabad a Méhpempő fogyasztását abbahagyni, mivel a kellemetlen időszak legtöbb esetben csak néhány napig tart, majd azt követően gyors, markáns javulás következik be a szervezetben.

Az is előfordulhat, hogy a Méhpempő fogyasztásával, a kezdeti időszakban enyhe hasmenés jelentkezik, mely a sejtek tisztulási folyamatának természetes velejárója, tehát nem kóros, múlandó. A hasmenés fertőzéses betegségek hasmenéseitől eltér, nem okoz jelentős vízveszteséget, nem fájdalmas. Napi 2 gramm feletti méhpempő adag szedést szintén kísérheti átmeneti hasmenés.

Méhpempő mézzel vegyítve

A Méhpempőnek a B5 vitaminnak és a benne lévő 10HDA savnak köszönhetően köszönhetően aránylag magas, 4 PH értékű az álaga, így aki gyomorfekély, gyomorsav túltengés, emésztési zavarok, vagy más gyomorbetegség szenvedője, nem tudja fogyasztani magában a Méhpempőt. Nekik, vagy bárki másnak, aki szereti a mézet, ajánlott a Méhpempő mézzel együtt való fogyasztása, vegyítése. A méz semlegesíti a Méhpempő savasságát. Fontos az is, hogy a méz, amivel a méhpempőt keverjük, tiszta, vegyszermentes, jó minőségű legyen.

Mézben elkeverve 2%-ban ajánlott, felnőtteknek 1-2 kanállal, gyermekenek pedig 1-2 kiskanállal fogyasztani. A 2%-os koncentráció a következő keveréseknek felel meg:

 • 100 gramm méz - 2 gramm méhpempő
 • 250 gramm méz - 5 gramm méhpempő
 • 500 gramm méz - 10 gramm méhpempő
 • 1 kg méz - 20 gramm méhpempő
 • 5 kg méz - 100 gramm méhpempő

Javaslat: Reggel éhgyomorra egy kiskanál Méhpempős mézet lassan szopogassunk el.
Ez különösen egészséges, mivel a nyálban lévő ptialin enzimek segítenek megindítani az emésztést, valamint semlegesítik a savtartalmat.

Méhpempő mással

Amennyiben nem szimpatikus a Méhpempő ezen fogyasztási módszere, teába, kefírbe, tehéntúróba keverve is fogyaszthatjuk.

A méhészeti termékek együttes keveréke: propolisz, virágpor, méz és tiszta méhpempő vegyítése, igazi természetes erősítő, mind testnek mind léleknek.

A Méhpempő hatásait, tulajdonságait a virágpor felerősíti, kedvezően kiegészíti, így ajánlott akár virágporral együtt is fogyasztani.

Méhpempő biztonságos fogyasztása

A Méhpempőt nyugodtan fogyaszthatjuk, nincs ismert mellékhatása, nem összeférhetetlen a gyógyszerekkel. Amennyiben gyógyszeres kezeléssel egyszerre fogyasztjuk, úgy ebben az esetben a Méhpempő segíti a tabletták hatóanyaginak felszívódását, erősíti a hatásukat.

Amennyiben Méhpempő kúrát tartunk, megnyugodhatunk, félelem nélkül fogyaszthatja bárki, gyermekek, terhes nők, fiatalok, idősek, vagy középkorúak is. Mindenkire jó hatással van ez a csodálatos táplálék-kiegészítő. Túladagolástól sem kell félni, mivel nagyobb mennyiséget fogyasztva sem ártalmas.

Méhpempő tápanyagokkal

A Méhpempőt fogyaszthatjuk más természetes anyagokkal, növényekkel, tápanyagokkal egyszerre. Az ilyen anyagok hatékonyságát legtöbb esetben a Méhpempő fokozza: aloe vera, noni gyümölcs, homoktövis, búzafű, vitaminok, ásványi anyagok, omega-3, flavon készítmények (gyümölcskivonatok), spirulina alga, glükozamin, magolajok, máriatövis, echinacea, maca növény, ginseng, olajfalevél, grapefruit, gyógyteák stb.

Táplálékkiegészítők vásárlásához, a Méhpempő.net által ajánlott webáruházak:

BDS Vitality

Tárolás

A Méhpempő számára, a legideálisabb hőmérséklet a 2ºC: hűtőben, vagy hideg kamrában tároljuk.

7 fontos tudnivaló Méhpempő fogyasztóknak

Az alábbiakat mindenképpen tartsa be, Méhpempő fogyasztása előtt és alatt:

 • Méhpempő fogyasztásaA Méhpempőt 0-5ºC fokon tároljuk hűtőben, vagy télen akár hideg kamrában. Hűtőben, vagy optimális körülmények között, 2 évig tárolható, ezen időtartam alatt jó tulajdonságaiból nem veszít.
 • A Méhpempő ne érintkezzen fémmel, csak műanyag, vagy fakanál használata javasolt. A fémek rontják a Méhpempő hatékonyságát.
 • A Méhpempőt, érdemes nyelv alatt tartani pár percig (4-5 perc), addig amíg felszívódik. Ha lenyeljük, vagy nyelv alatt tartjuk, hatékonysága ugyanúgy érvényesül. Nyelv alatti felszívódás esetén, gyorsabban kerül be a szervezetbe.
 • Méhpempő fogyasztás előtt és után, 30 percig ne étkezzünk! Erre azért van szükség, hogy a méhpepő felszívódása során ne keveredjen semmilyen méreganyaggal.
 • A Méhpempő nem finom, ha finomnak érzi a vásárolt anyagot, nagy valószínűséggel becsapták. A Méhpempő nem édes, inkább savas az íze, kásásnak tűnik.
 • A Méhpempő nagyobb dózisban sem káros. Felerősíti más anyagok, tápanyagok és gyógyszerek hatékonyságát, hatását. Gyomorbajok esetén mézzel fogyasszuk!
 • AtTiszta Méhpempő rendelkezik a legnagyobb hatékonysággal. Sokan keverik a Méhpempőt, például alkohollal, így viszont hatékonysága csökken.
 • + 1: A Méhpempőt nemcsak hidegen kell tárolni hűtőben, de ne érje nedvesség, levegő, fény sem. Legideálisabb, sötét hűtőben tartani, fogyasztás után az üveg zárókupakját mindig érdemes visszazárni.
Méhpempő videók

Cukorbetegség és a Méhpempő

Cukorbetegség és a Méhpempő

Cukorbetegség és a Méhpempő - Dr. Csomai Zita előadása

Videók böngészése >>


Liofílizálási eljárás

Friss méhpempő, vagy liofílizált méhpempő?

Méhpempő

A friss méhpempőt azonnal hűteni kell, és sötét helyen tartani. Így viszik el a liofílizálás helyszínére. Itt desztillált vízzel keverik, megszűrik. Ezután kerül liofílizáló készülékbe, amelyben forogva hűl -30 fokra, majd állandó nyomást biztosítanak. Ekkor felmelegítik a környezetet breitling replika plusz 45 fokra, így érik el, hogy a nedvesség a méhpempőből azonnal pára alakjában eltávozzon. Így egy mikrokristályos, por alakú anyagot kapunk.

Tovább olvasom >>


Teherbe esés

Miért nem megy a teherbe esés, amikor egészségesek vagyunk mindketten?

kisbaba

Nincs is rosszabb annál, ha a sikertelen teherbe esés miatt tehetetlennek replika óra rolex érzed magadat. Olvasd el ezt a cikket, és meg fogod érteni, hogy a mélyben rejlő, alattomos ok 70-80%-ban mindig ugyanaz. Ha ezt megértetted, tudsz ellene tenni. Remélem, visszakapod a reményt. Készen állsz?

Tovább olvasom >>